Blom Mode maakt je mooier!

Ontdek het gemak van een persoonlijk advies op maat en geniet van een gezellige avond waarbij mode centraal staat. Mode is onze passie en dat delen wij graag met je. Wij laten je zien, hoe je het maximale uit jezelf haalt en waarbij je toch jezelf blijft. Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen - geheel kosteloos – samengesteld. Aan jou de keus!


PERSOONLIJK STYLINGADVIES

Nieuw seizoen? Dat betekent nieuwe trends en kleuren. Van welke stijl of trend word jij blij? Wij helpen je met het combineren van jouw favoriete kleding. Spot de must haves en ontdek de nieuwe tips & trucs. Combineer je nieuwe looks. Kun je niet overdag? Geen probleem, dan zijn we gewoon ’s avonds voor je open. Exclusief voor jou.

SHOPOCHTEND VOOR JOU

Ben je op zoek naar een goed advies of heb je een klein beetje hulp nodig bij het passen? Ben je op zoek naar een zaak waar ze alle tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak met Blom Mode. Onder het genot van een heerlijke kopje koffie, bespreken onze professionele adviseuses jouw wensen. Natuurlijk kun je op je gemak passen. Zit de broek of het jasje net niet helemaal perfect, wij zorgen dat het passend wordt gemaakt. Blom Mode heeft een speciale Haal & Breng Service. Woon je 15 km van Drachten? Dan halen en brengen wij je! Wel graag 2 dagen van tevoren reserveren.

BLOM MODE MAKE-OVER VIP-EVENT!

Het VIP-Event is een unieke ochtend voor een kleine groep. Het begint met een kleine fotosessie en het maken van een moodboard. Daarna krijg je geheel vrijblijvend een stijl- en kleuradvies. Je past verschillende kledingstijlen en we maken foto’s van je nieuwe look.

BLOM MODE STYLINGAVOND
FRIENDS ONLY

Een gezellige avond vol inspiratie, tips & trucs, beautytips, haarstyling, kleuradvies, speedstyling en fashion. En dat exclusief voor jouw groep! Wij nemen je mee op reis door alle nieuwe trends & kleuren. Natuurlijk zorgen wij voor de hapje en een drankje. De winkel staat tot 21.30 uur volledig tot jullie beschikking.


Afspraak maken:


Top