BLOG

Uiteraard delen wij onze kennis over fashion graag met jou! Lees hier alles over upcoming nieuwe merken, de laatste collecties, handige tips & trick, styling ideeën én nieuwste trends. Regelmatig plaatsen wij een nieuwe blog met daarin alles wat je wil weten op modegebied.

Laat je inspireren, bekijk onze merken en laat je adviseren door ons team uit Drachten, Sneek of Assen.

Get inspired! Blom Mode…maakt je mooier!


Connect me

   


LenteLooks

Nadat de modewereld een redelijk rustig jaar achter de rug heeft, staan er voor aankomende lente gewaagde en stijlvolle ontwerpen op de planning. Denk aan opbeurende kleuren en prints in heerlijke materialen en welbekende pasvormen. Ook spelen enkele van de meest invloedrijke decennia een grote rol in de looks van aankomend seizoen. Wat je precies kunt verwachten, lees je hier!  

Goed nieuws: wervelende prints en vintage geïnspireerde dessins zorgen in combinatie met zachte snoepkleuren voor een vrolijk voorproefje op je lentegarderobe. En wie kan er nu niet een beetje optimisme gebruiken in deze pittige tijden?
Hoewel joggingbroeken niet helemaal van het toneel verdwijnen in het voorjaar, krijgen ze wel concurrentie van een even zo fijn alternatief, namelijk de wijde broek. Van seventies flared tot rechte pijpen uit de nineties en van jeans tot stretch; de lente staat in het teken van (bewegings)vrijheid.

Na een jaar van behaaglijke kleding, is het niet moeilijk om de aantrekkingskracht op jurken, rokken, broeken en blouses, die je figuur accentueren, te begrijpen. Denk aan fleurige maxi jurken met een accent in de taille, kokerrokken in een opvallend motief of nauwsluitende blouses in de leukste prints.
    
Hoe geweldig het ook is om de nieuwste trends uit te proberen, er zijn ook redenen genoeg om te bouwen de oude vertrouwde basisstukken. Deze raken immers nooit uit de mode. Wel worden ze bij tijd en wijle in een nieuw jasje gestoken. Reden te meer om ze toe te voegen aan je garderobe dachten wij. Ga voor een klassieke polo in eigentijdse print, heerlijke vesten, truien en broeken in prachtig pastel of kies een jogpants van nepleer.