Winter(coat) ready!

We zullen er, hoewel het lekkere weer anders aangeeft, toch écht aan moeten geloven: Winter is coming! Tijd voor Blom Mode om de laatste fashion do’s op jassengebied voor je op een rijtje te zetten. De jassen voor winter 2018-2019 zijn echte eyecatchers vanwege hun felle statement kleuren, unieke prints, materiaal én volume. Toch blijft functionaliteit uiteraard ook belangrijk. Een jas moet immers wel warm, comfortabel én waterdicht zijn;)

1. Jungle als printthema. We raken er nog lang niet op uitgekeken! Ook dit najaar zijn animal prints weer hot & happening. Luipaard-, zebra-, panter- en snakeskin prints, je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt wel een jas met één van deze wildlife prints gemaakt.

2. Oversized & volume. Dit najaar gaan we voor (extreme) lagen en volume. Padded jassen scoren zoals vorig jaar weer buitengewoon goed. Dit seizoen het liefst oversized!

3. Jassen gevoerd en/of afgewerkt met (imitatie) lamsleer, stof of suède én wol waarbij de wol zorg draagt voor warmte/gemak en de stof wind tegenhoudt en zorgt voor een stoere en chique uitstraling. Bekijk het merk Reset voor deze trendy sheepskin coats!

4. Heerlijk warm en zeer comfortabel. Faux fur is een materiaal waar je ons altijd een plezier mee doet gedurende een strenge winter. Niet alleen vanwege zijn warme touch, maar zeker ook vanwege zijn fashionable uitstraling. Tevens niet alleen in klassieke kleuren te verkrijgen. Ga dit najaar voor een "out-of-the-box” kleur zoals rood, oranje of okergeel (zie Rino & Pelle).

5. Tweed-achtige stoffen in een moderne uitvoering lijken een comeback te maken dit seizoen. De wat grovere geweven wollen stof is veelvuldig te zien in ruitmotief.

Bekijk nu online en in onze winkels het ruime aanbod damesjassen in diverse uitvoeringen!


Top