UNEXPECTED YAYA

YAYA telt twintig eigen winkels in vijf verschillende landen en werkt daarnaast met shop-in-shops waarbij de shops als ’thuis’ voelen. Zo ook bij Blom Mode! Blom Mode introduceert de laatste UNEXPECTED items van YaYa die onlangs zijn toegevoegd aan de herfstcollectie van 2018. Maak kennis met de bouwstenen voor de garderobe van elke vrouw:

Luxe materialen zoals velvet, glanzende materialen en lurex. Met de Unexpected collectie biedt YaYa verrassende combinaties zoals een bordeauxrode vest met een oudroze velvet top, een gebreide trui met ribboorden en faux fur details op de mouwen én een trenditem zoals de gebloemde lange jurk. Heel vrouwelijk te dragen met laarsjes of zoals veel bloggers doen met sneakers.

YaYa biedt een mix van authentieke items, nonchalant doch gevat met een vrouwelijk kantje. YAYA is geen persoon of leeftijd, maar een manier van leven. Het productassortiment varieert van vintage tot industrieel, maar altijd vrijgevochten en betoverend! YaYa speelt ook met deze Unexpected serie uitstekend in op de laatste trends. Zo komt de dierenprint terug in de vorm van een jacquard trui in een all-over zebradessin, doet de hooggesloten halslijn opnieuw zijn intrede door middel van een klassiek opstaande kraag en krifjgt knitwear een nieuwe look door oldskool pofmouwtjes. Oftewel: Een moderne ‘look' met de ‘feel' van het verleden.

Ook zo benieuwd naar de Unexpected serie? Alleen verkrijgbaar online of bij Blom Mode in Drachten!


Top