Kleurenpalet AW18-19

Er zijn van die kleuren waar je echt niet om heen kunt! Zo ook dit najaar! Aan Blom Mode om jou op de hoogte te brengen van dé basiskleuren en trendkleuren voor herfst en winter van 2018-2019. Daarbij zien we de volgende opvallende kleuren voorbijkomen:

Paars. Ultra violet is al eerder uitgeroepen als ‘Kleur van het jaar!’ door Pantone Colour Institute en deze kleur is dan ook dit najaar in diverse collecties te vinden. De vrij donkere en felle kleur paars past uitstekend in het “winterplaatje”. Wil je het geheel iets zachter maken? Ga dan voor de combinatie paars met een zachte tint zoals Mellow rose (oud-roze) of lila.

Mosterdgeel / Curry geel. Oftewel een diepe gele kleur met een groene ondertoon. Deze kleur zien we veelvuldig terugkeren! Zeer mooi te combineren met
olijfgroen en roestbruin. Maar ook donkerblauw en beige passen bij deze vrolijke kleur. Kijk vooral goed welke kleuren passen bij jouw huid, haar- en oogkleur. Zoek uit waar jouw features het beste in naar voren komen!

Nevelblauw. Een zeer mooie heldere en opvallende kleur. Om een goede balans te creëren kun je nevelblauw combineren met diverse grijstinten en zwart. Zwart en blauw kunnen namelijk tegenwoordig zeer goed gecombineerd worden. Zoek de juiste tonen én balans en you’re ready!

Quetzal green, vernoemd naar de quetzal, de nationale vogel van Guatemala. Hoewel je de kleur groen in diverse schakeringen voorbij ziet komen, is Quetzal green wel één van de favorieten samen met Martini Olive. Perfect in combinatie met bruin, beige, geel, grijs en zwart.

Klaproos rood / Valiant Poppy. Vandaag is rood de kleur van mijn trui, broek, jas, boots, tas….Kortom rood wordt met open armen ontvangen! Of je nu van top tot teen in het rood verschijnt, diverse roodtinten met elkaar mixt of voor een accessoire kiest in deze kleur, rood is here to stay. Krachtig, uitgesproken en passievol.

Ontdek nu bij Blom Mode welke kleur jou het best staat! Laat je adviseren door een team van professionals of shop online.


Top