Winterlooks

De start van een nieuwe maand, de maand van een nieuw seizoen! En dat betekent shoppen voor nieuwe outfits om warm, comfortabel én stijlvol de winter door te komen. Deze week zetten we een aantal bekende merken in het zonnetje en showen wij de nieuwste winter highlights.

Als het aan Gerry Weber ligt gaan we deze winter voor krachtige kleurencombinaties en modieuze motieven. Deze winter kun je genieten van frisse trendkleuren zoals groen en paars. Gerry Weber biedt krachtige en tegelijkertijd zeer vrouwelijke looks. Humor, intelligentie en levenslust - zowel privé als professioneel - zijn dé kenmerken van de GERRY WEBER-vrouw. Geniet van stijlvolle winterlooks van zachte materialen in actuele trendkleuren en fraaie motieven.

Expresso gaat deze winter voor een combinatie van zachte vrouwelijke invloeden en stoere materialen. Het merk haalt haar inspiratie o.a. uit historische fantasiewerelden, de natuur én uit de schoonheid van Tokyo. Dat uit zich in diverse thema’s met natuurlijk rijke stoffen en dessins, grafische prints en kleuren in diverse texturen en reliëf.

Summum zet met een specifieke hoofdkleur de trend voor winter 2018. Eén van de hoofdkleuren is namelijk de spannende kleur teal. Teal (diep blauwgroen) is de perfecte partner tussen het zachte en vrouwelijke oudroze en blush. Tevens kan deze kleur zeer goed gecombineerd worden met een fellere kleur groen.

Kortom, deze winter wordt speels en contrastrijk! Benieuwd naar nóg meer moois voor komende winter? Ontdek het nu online of in store!


Top