Counting down!

Counting down voor het nieuwe jaar én counting down op behoorlijk wat mode-items. Dat betekent shoppen voor oud en nieuw met kortingen oplopend tot 50%! Bij Blom Mode shop je de leukste mode-items die je ook gewoon na de feestdagen kunt blijven dragen.

Op zoek naar een casual outfit, maar dan wel één met een chique randje? Ga dan voor een powersuit in een opvallende kleur óf neutraal grijs, zwart of groen. Perfect te combineren met een mooie blouse, stoer t-shirt of fijne coltrui. Je kunt kiezen voor diverse schoeisels waaronder sneakers, enkellaarsjes of pumps. Hiermee maak je je outfit af en volg je tegelijkertijd de dresscode op. Wil je het nog een feestelijk tintje geven? Ga dan voor shiny materialen zoals zijde of lurex. Simpel doch nieuwjaars-proof!

Wil je iets meer “body” laten zien? Ga dan voor een metallic glitter legging (bijv. De lurex legging van 10Days) met een oversized sweater, een kort zwart jurkje (Little Black Dress) of een elegante blouse inclusief strikjes, kant en/of see-through details. Ook een mooier kokerrok of jumpsuit kan jouw figuur ten goede uit laten komen!

Denk echter niet alleen in neutrale kleuren of dessins. Ruiten en bloemenprints doen het ieder jaar weer erg goed. Tevens kun je nooit de mist in gaan met een kleur die past bij jouw haar- en huidskleur, wat de trend dan ook mag zijn op dat moment. Zoek en vind gewoon een item dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl. Heb je hierbij hulp nodig? Vraag gerust ons om hulp!


Top