Tropische tijden

De zomer lijkt voor sommigen niet snel genoeg te komen. Maar laat dit maar aan ons over! Wij lichten graag enkele zonnige trends toe die nu al in de nieuwe collecties te vinden zijn. 

Er gaat haast geen lente of zomer voorbij zonder de welbekende bloemenprint. En dat is iedere keer iets om naar uit te kijken. Want eerlijk is eerlijk: bloemen doen het altijd goed! En aankomend seizoen gaat de trend nóg een stapje verder. We wanen ons namelijk in tropische sferen door een ruime keuze in items met grote bloemen, exotische bladeren, palmbomen en tropische dieren. Geisha heeft deze trend als geen ander omarmd en verblijdt ons met deze kleurrijke dessins in de vorm van luchtige jurkjes, tops en pantalons. Elegante sandaaltjes, subtiele hakken of simpele sneakers eronder en je bent ready to go!

Ook YAYA helpt ons om verder weg te dromen. Ga voor de totale look en kies voor een prachtige maxi jurk met wilde dieren-bloemenprint en bijpassend ceintuur. Of hou het iets meer ingetogen en ga voor een linnen V-hals top gecombineerd met een mooie jeans of luchtige pantalon. Wat er nu nog ontbreekt? Die fruitige cocktail en een ver vakantieland!

Is deze tropische trend niet helemaal jouw stijl? Laten we dan op safari gaan. De luipaard- en zebraprint zien we ook nog vaak voorbijkomen. Hierbij kan je kiezen voor rustige aardetinten maar ook felle, uitgesproken kleuren zijn erg populair. Ook de streep is nog steeds zeer in trek, dus maak je geen zorgen: er zit hoe dan ook een print voor jou tussen!

Heb jij advies nodig of nog meer inspiratie? Kom bij ons langs en we zoeken samen naar een look die helemaal bij je past!