Zomerjurken

Met zomerse temperaturen van boven de 20 graden, is een fijne zomerjurk al snel de beste en leukste optie! Heb jij deze ultieme summer essential al gevonden? 

- Laten we beginnen met de enorme hoeveelheid verschillende modellen die er te vinden zijn. Afhankelijk van je lichaamstype en stijl kun jij dat perfecte exemplaar dus met gemak vinden. Wat we veel zien op dit moment? De overhemdjurk is erg populair, al dan niet met ceintuur. Ook de wikkeljurk is vrijwel in elke collectie te vinden en geeft een mooi vrouwelijk silhouet. Ga je voor casual en gemak, kies dan voor een T-shirt jurk. Voor dat zwierige zomergevoel kan je op zoek gaan naar een mooie maxi jurk, die erg in trek zijn momenteel!

- Misschien heb jij een favoriete stof of weet je vooral welke stof je niet graag draagt. Fijne opties voor de zomer zijn: linnen, katoen, satijn of een mix van materialen. Ook de denim jurk is populair en geweldig te combineren met sneakers of sandaaltjes óf juist stoere boots voor een edgy touch.

- Hou je van een beetje extra aankleding? Kies dan voor een jurk met mooie details zoals kant, ruches, laagjes, franjes of veren. Dit maakt de jurk tevens geschikt voor een luxe zomerfeest, diner of zelfs huwelijk.

- Tot slot moéten we het natuurlijk hebben over dessins. Laten we het erop houden dat vrijwel alles kan! We hebben natuurlijk de all-time favourites: het bloemdessin, de streep en de ruit. Maar de populariteit van dierenprints neemt ook alles behalve af. We voegen hieraan toe: botanische prints, kettingprints, grafische prints en tie-dye. Eigenlijk kunnen we nog wel even doorgaan…

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Bij Blom Mode helpen we jou nog verder in de stemming te komen.