Prints

Welke print draag jij? Een print is hedendaags niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Prints zijn een enorme trend en maken iedere outfit interessant. Daarnaast kunnen ze door iedereen ongeacht welk type figuur of leeftijd gedragen worden. Lees mee!

Bloemen. Romantisch, sierlijk én opvallend. Toch is deze print gemakkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Denk aan een zwarte blazer over een zwierig bloemenjurk of een blouse met een fleurige motief op een mooie leren rok voor een verrassend contrast.

Dieren. Een iets gewaagder patroon is de dierenprint. Zoals met bijna alle dessins benadrukt een animalprint die delen van het lichaam waar je het op draagt. Ben je trots op je lange benen? Ga dan voor een catchy pantalon. In het bezit van een ranke taille, kies voor een mooie trui of rok in dit motief. Echte durfallen gaan voor een design in kleur. Probeer in dit geval je accessoires rustig te houden.

Mix it up. Liefhebbers van patronen kunnen hun hart ophalen dit seizoen met andere motieven als het kettingpatroon of een klassieke streep. Blijf in de seventies met een top in paisley op een flared pantalon of kies voor polkadots en wees niet bang om te combineren met andere prints. Stippen staan geweldig met andere prints zoals strepen, ruiten of bloemen.