Spring news

Wat ligt er deze lente allemaal voor moois in de winkels? Bij Blom Mode zochten we het voor je uit!

Sporty chick. Al een paar seizoenen lang kleden we ons massaal sportief chique. Zo zagen we onder meer veel leggings, puffer- of outdoorsy jassen, gympen, sweaters, hoodies en sportieve pantalons gemaakt van joggingsstof voorbij komen. Ook dit voorjaar worden we weer verblijd met een aantal uiterst comfortabele collecties, toch kun je je deze ronde opmaken voor verfijndere creaties. In plaats van de verwachte ruige prints en stoere ontwerpen, zien we veel lieflijke, vrouwelijke en natuurlijke kleuren, net als zachte stoffen met een hoog aaibaarheidsgehalte.

Flower power. De bloem staat aankomend seizoen hoog in het lijstje van favoriete prints. Modeontwerpers die niets liever dan vervlogen tijden doen herleven gecombineerd met de nostalgische aantrekkingskracht van de bloem maken het geen verrassing dat dit dessin wederom een opmars maakt. Bloemen hebben de tand des tijds doorstaan ​​dankzij hun veelzijdigheid. Draag een top, blouse of jasje in dit vrolijke motief en combineer het met iets rustigere items. Wie graag uitpakt gaat voor een jurk of broek in bloemenprint of combineert het patroon met een andere print als de streep, welke ook een grote comeback maakt deze lente.

Jas. In deze "tussentijd” hebben we nog een goed aantal weken ‘jassenweer’ voor de boeg. Aankomende maanden staat de pufferjas aan kop. Modieuze en praktische jassen zijn overal en in alle kleuren verkrijgbaar. Ga voor een uitvoering in een opvallende kleur of glimmende stof, een andere trend van dit moment. Ook heeft de meer klassieke trenchcoat een update gekregen nu ontwerpers naast de traditionele beige kleur een reeks in andere tinten (als wit) en (hoogglans)stoffen ontwierpen.