Come rain or shine

Wat trek je nou elke dag aan bij temperaturen, die te warm zijn voor je herfststukken, maar te fris voor luchtige lentedesigns? Bij Blom Mode zijn we er om je dag te redden met mode-inspiratie voor de zogeheten tussenfase waarin we ons momenteel bevinden.  

Ga voor een broek of jeans in een lichte kleur als zand, beige of wit. Laatstgenoemde geeft met nagenoeg alles een mooie combinatie dus draag er een trendy pasteltint op, op een zonnige dag of ga voor “donkere" kleuren zoals roestbruin, okergeel, marineblauw, mosgroen of rood bij wat kouder weer. Liever een jeans? Kies dan voor een lichtblauwe uitvoering.

Draag een lange jurk of rok in plaats van een broek of panty om je benen te bedekken. Kies voor een vrolijke tropen, strepen of animalprint. Vrouwelijk, zomers en ook geweldig in combinatie met een vest, blazer en T-shirt of warmere sweater. Draag je boots van de herfst eronder et voila. Nog zo’n fijn alternatief: een jumpsuit.

Een trui wordt vaak geassocieerd met kou, toch maken de verschillende texturen hem geschikt voor elk seizoen. Verruil je dikke kabeltrui voor een lichtgewicht exemplaar in een lichte tint of felle zomerse kleur als groen of oranje. Wanneer je deze op een jeans draagt zie je er extra fris uit, terwijl je toch lekker warm gekleed bent.

In plaats van een zware jas trek je een (lang) vest, blazer of (imitatie) leren jasje aan. Niet alleen zien deze er super stijlvol uit, tegelijkertijd zijn ze ook nog eens uiterst comfortabel. Daarbij kun je ze over een denim short, jeans, rok of jurk dragen. Kortom met bijna alles.