drachten
Karin

Karin
BLOM MODE DRACHTEN
Stijladviseur

KARIN werkt al 27 jaar bij Blom Mode in een hecht en gezellig team. De laatste jaren ben ik medeverantwoordelijk voor de styling van de winkel. Van het regelen rond de modeshows word ik helemaal happy. De setjes uitzoeken en de trends vertalen. Josephine & Co, La Fee Maraboutee en Studio Anneloes zijn mijn favoriete merken. Vrouwelijk met een creatieve twist. Dat is het leuke aan Blom Mode, je vindt hier heel veel stijlen die goed te combineren zijn.

Trijna
BLOM MODE DRACHTEN
Stijladviseur en assistent-floormanager

TRIJNA is een bekend gezicht bij Blom Mode. Ik ondersteun onze vestigingsmanager Lizinta. Merken zoals Expresso, Summum en Juffrouw Janssen zijn prachtige merken die je bij meerdere gelegenheden kunt dragen. Ik vind het adviseren en mooie combinaties maken erg leuk onderdeel van mijn werk. Je maakt vrouwen blij en trots op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Het team is fijn en collegiaal. Klanten voelen dat en daardoor kunnen zij zich ook ontspannen en staan ze open voor advies.

Trijna
Anke

Anke
BLOM MODE DRACHTEN
Stijladviseur

ANKE houdt van gezelligheid. De winkel moet gastvrij zijn. Ik zorg bij Blom Mode ervoor dat de bar en de koffietafel er gezellig uitziet. In zo’n ontspannen sfeer is het leuk voor ons en voor de klant. Ik vind het elke keer weer fijn als een klant blij is met de sets die ik voorstel. Het is zo belangrijk dat de kleur en de pasvorm bij de persoon passen. Gelukkig heeft Blom Mode veel mooie merken die je onderling kunt combineren.

Lizinta
BLOM MODE DRACHTEN
Stijladviseur en filiaalmanager

LIZINTA heeft altijd al passie voor mode gehad. En dan is het helemaal leuk om van je passie je werk te maken. Samen met Janny Blom doe ik de inkoop. Dat is echt superleuk! Helemaal als de klanten net zo enthousiast reageren als wij. Mijn favoriete merken zijn vrouwelijk en comfortabel, zoals Summum, Josephine & Co en 10 Days. Ik ben erg blij met mijn veelzijdige functie bij Blom Mode en ook erg trots op mijn winkel en team.

Lizinta
Mariet

Mariet
BLOM MODE DRACHTEN
Stijladviseur en kleurconsulent

MARIET voelt zich echt thuis bij Blom Mode, waar ze als jong meisje begon. Ik werk nog steeds met veel plezier bij Blom Mode. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen gevolgd, zoals kleurconsulente. Het is echt super als je iemand kunt laten zien wat de positieve effecten van de juiste kleuren en vormen zijn. Dat kleur zo’n grote impact heeft beseffen klanten vaak niet. Het adviseren en het samenstellen van mooie setjes verveelt echt nooit.

Annie
BLOM MODE DRACHTEN
Stijladviseur

ANNIE startte haar modecarrière bij Today Woman, wat nu Upto Date is. Bij Blom Mode voel ik mij echt thuis. Ik kan hier mijn creativiteit en mijn liefde voor mode goed combineren. Met twee collega’s stylen we de winkel en maken we het hier gezellig. Ik zorg dat de kleding mooi in de winkel hangt. Ik hou ervan als het opgeruimd en netjes is. Als de nieuwe collecties binnen zijn, zie ik al meteen setjes voor mij. Dat combineren is mijn 2e natuur geworden.

Annie
drachten
Bonita

Bonita
BLOM MODE SNEEK
Stijladviseur

BONITA werkt al 16 jaar bij Blom Mode in Sneek als stijladviseur en is verantwoordelijk voor de inrichting als visual merchandiser. Bij Blom Mode kan ik echt mijn creativiteit laten zien. Ik vind het top om bezig te zijn met interieur. Thuis én op mijn werk. Hoe je iets neerzet maakt het verschil tussen leuk en super. Dat geldt ook voor fashion. Hoe je iets combineert en stylt is net die kers op de taart.

Anna
BLOM MODE SNEEK
Stijladviseur

ANNA is in hart en nieren styliste. Als ik op reis ben kijk ik altijd om mij heen. Hoe winkels eruit zien en wat er gedragen wordt. Ook naar sportkleding, want hardlopen en racefietsen zijn mijn hobby’s. In de tien jaar bij Blom Mode heb ik veel geleerd, waardoor ik klanten goed kan helpen die wat onzeker zijn over wat ze staat. Het is echt een compliment als ik haar later in ‘mijn’ outfit op straat zie.

Anna
Jeanette

Jeanette
BLOM MODE SNEEK
Stijladviseur

De vrolijke JEANETTE werkt al 14 jaar bij Blom Mode Sneek als styliste. Ik hou van gezelligheid. Met vriendinnen een terrasje pakken of weggaan met de caravan. Daarom vind ik vrolijke merken met mooie details ook zo leuk. Neem nou Geisha en Yaya een van de merken die we verkopen. Het is trendy maar niet over de top. Het past gewoon goed bij vrouwen die een druk leven hebben en er leuk uit willen zien. Daar word ik nou happy van.

Jeanette
BLOM MODE SNEEK
Stijladviseur

Ik werk zo’n 10 jaar bij Blom Mode als stijladviseur. JEANETTE is het meest in haar element als de zaak netjes en schoon is. Ja, dat is waar, maar ik vind het belangrijker dat je goed naar je klant luistert. Waarvoor is de outfit nodig, wat is haar persoonlijke stijl en waar houdt ze van. Ik krijg zo een goede band met de klant, waardoor ze weet dat ze bij Blom Mode altijd slaagt. Tevreden klanten zijn onze visitekaartjes.

Jeanette
Nienke

Nienke
BLOM MODE SNEEK
Filiaalmanager

NIENKE is pas begonnen als filiaalmanager bij Blom Mode, maar voelt zich er al helemaal thuis. Wat haar zo aanspreekt? De uitstraling van de winkel, de presentatie en natuurlijk de mooie merken! Vooral Expresso, Sandwich en OPUS zijn haar favorieten. Nienke heeft een echte passie voor mode en vindt het altijd een uitdaging om haar klanten tevreden en met een nieuwe outfit de deur uit te laten gaan. Dit geeft haar een voldaan gevoel en is echt de kers op de taart!

Christina
BLOM MODE SNEEK
Visual Merchandiser en Stylist

Deze vrolijke en spontane dame genaamd Christina werkt al 18 jaar bij Blom Mode / Upto Date Mode, waarvan ze nu bij Blom Mode in Sneek verantwoordelijk is voor de inrichting en styling van de winkel! Volgens Christina moet de klant zich thuisvoelen in de winkel en met een voldaan gevoel de deur uitgaan. "Daar worden onze klanten blij van én wij ook!” Welke merken Christina zelf het liefst draagt? Sandwich, Opus en YAYA behoren tot haar top 3!

Christina
drachten
Ingrid

Ingrid
BLOM MODE ASSEN (WARENHUIS VANDERVEEN)
Filiaalmanager en Stijladviseur

INGRID werkt nog niet zo lang als bedrijfsleidster en styliste bij Blom Mode. Maar als je haar aan het werk ziet, denk je dat ze hier al jaren werkt. Ik wil dat de winkel er altijd tiptop uitziet. Met verrassende elementen zodat de klant denkt: hee wat een leuke outfit! De sfeer in de winkel moet natuurlijk ook goed zijn, daar let ik altijd op. Maar het adviseren van klanten en het samenstellen van setjes vind ik toch het allerleukst.

Gea
BLOM MODE ASSEN (WARENHUIS VANDERVEEN)
Stijladviseur en assistent-filiaalmanager

Geef GEA een stofje en ze weet meteen wat het is. Ze houdt van mooie stoffen die goed vallen. Daar herken je ook de betere merken aan. En die hoeven helemaal niet duur te zijn, aldus Gea. Misschien komt het doordat ik fotografeer dat ik oog voor stoffen en details heb. Kleuren, details, vorm en dessins maken samen de outfit die gewoon matcht. Mijn favoriete merken zijn Sandwich, Expresso en YaYa, maar de smaak van de klant staat bij mij voorop.

Gea
Natascha

Natascha
BLOM MODE ASSEN (WARENHUIS VANDERVEEN)
Stijladviseur

NATASCHA is een vertrouwd gezicht bij Blom Mode. Ik word elke keer blij al de nieuwe collectie binnenkomt. Ik zie meteen de combinaties die ik met de verschillende merken kan maken. Het grappige is dat ik ook bepaalde klanten erbij zie. Het is dan ook super als een klant precies voor dát setje gaat, wat ik bedacht heb. En het is helemaal leuk als ze later zegt dat ze nog steeds blij is met haar outfit. Enjoy, Sandwich, Expresso, YaYa en Vila zijn van die merken die soepel combineren.

Dea
BLOM MODE ASSEN (WARENHUIS VANDERVEEN)
Stijladviseur

DEA is een enthousiasteling en staat altijd met een glimlach in de winkel. Ze houdt van stoer en sexy en is dol op het maken van mooie combinaties. En daarmee kan ze bij Blom Mode haar hart op. Er valt namelijk genoeg te combineren! Die mooie blouse van Geisha onder dat leuke jasje van Expresso bijvoorbeeld. Wat opvallende accessoires erbij zodat het er nét weer even anders uitziet. Met een gezonde dosis energie zal ze al haar klanten in een stralende outfit stylen!

Dea
Lisette

Lisette
BLOM MODE ASSEN (WARENHUIS VANDERVEEN)
Stijladviseur

De energieke LISETTE geeft klanten graag haar kledingadviezen. Haar directe en eerlijke aanpak zorgt ervoor dat klanten zich snel thuis voelen in de winkel. Met haar jonge en frisse blik heeft ze altijd alles in de gaten en een scherp oog voor detail, kleur en vorm. Vooral de merken Vila en Vero Moda zijn haar favorieten, maar de favorieten van de klant staan natuurlijk voorop! Een klant die met een grote glimlach de deur uit loopt, daar doet ze het voor. 

Top