BLOM’S FASHION ARRANGEMENTEN

Zin in een gezellige ochtend, middag of avond vol mode inspiratie, handige tips & tricks en de laatste trends op modegebied? Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen - geheel kosteloos – samengesteld.

PERSOONLIJKE TREND- EN STYLINGADVIES

Benieuwd naar de allernieuwste trends en mode must haves van het seizoen? En ben je tevens op zoek naar een beetje hulp op het gebied van styling? Dan biedt Blom Mode jou een 1-op-1 arrangement. Samen met een professionele modeadviseur bespreek je jouw wensen en gaan jullie op zoek naar outfits op basis van jouw bodytype en lengte. Wij laten je de nieuwste trenditems zien en helpen je om verschillende stijlen, prints en kleuren met elkaar te combineren. Kun je niet overdag? Geen probleem, ook ’s avonds kunnen we tijd voor je vrijmaken!

FASHION FOR FRIENDS

Maak een afspraak voor een gezellige fashion avond boordevol modetips, kleuradvies en styling. En dat exclusief voor jouw groep! Ons team laat zien hoe de mooiste looks gecreëerd kunnen worden op basis van jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Natuurlijk zorgen wij ook voor een lekker hapje en een drankje. De winkel staat tot 21.30 uur volledig tot jullie beschikking!


Afspraak maken: