LAAT JE VERRASSEN

Kun je wel wat advies gebruiken bij het zoeken naar de kledingstijl die bij je past of heb je nieuwe inspiratie nodig? Wij helpen je graag. Samen zoeken wij naar de mode die jou laten stralen en beantwoorden al je modevragen Het ultieme doel is het vinden van de outfit waar jij gelukkig van wordt. Het persoonlijk modeadvies is gratis en geheel vrijblijvend. Kun je bij het samenstellen van jouw nieuwe garderobe wel wat advies gebruiken? Boek dan een afspraak bij één van onze Personal Shoppers.
Wij adviseren je over de items die jou echt laten stralen, leren je combineren en beantwoorden al je modevragen!
Een afspraak plan je makkelijk en snel zelf in via onze website. Maak een afspraak:
Een afspraak maken is heel eenvoudig en kan op verschillende manieren en tijden. Het is ook mogelijk na sluitingstijd een afspraak te maken.
 1. Afspraak via e-mail: info@blommode.nl.
                       2. Je kunt ook bellen naar Blom Mode tel. 0512 542874.
3. Of kom langs in een van onze winkels. 

PERSOONLIJKE TREND- EN STYLINGADVIES

Benieuwd naar de allernieuwste trends en mode must haves van het seizoen? En ben je tevens op zoek naar een beetje hulp op het gebied van styling? Dan biedt Blom Mode jou een 1-op-1 arrangement. Samen met een professionele modeadviseur bespreek je jouw wensen en gaan jullie op zoek naar outfits op basis van jouw bodytype en lengte. Wij laten je de nieuwste trenditems zien en helpen je om verschillende stijlen, prints en kleuren met elkaar te combineren. Kun je niet overdag? Geen probleem, ook ’s avonds kunnen we tijd voor je vrijmaken!

FASHION FOR FRIENDS

Maak een afspraak voor een gezellige fashion avond boordevol modetips, kleuradvies en styling. En dat exclusief voor jouw groep! Ons team laat zien hoe de mooiste looks gecreëerd kunnen worden op basis van jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Natuurlijk zorgen wij ook voor een lekker hapje en een drankje. De winkel staat tot 21.30 uur volledig tot jullie beschikking!


Afspraak maken: