Updates

Het laatste nieuws op het gebied van fashion vind je hier! Bij updates vertellen we je alles over de nieuwste collecties, upcoming events & acties en brand new labels.

Classy Safari

29-03-2020

Grote dessins, zwierige silhouetten en opvallende prints kenmerken het Classy Safari thema van Expresso. Denk aan ultra vrouwelijke rokken, lange (blouse) jurken en basic tops in speelse kleuren en prints. Bekijk het nieuwste thema en meer nu snel en veilig online.Winkels alleen open op afspraak

23-03-2020

Beste klant,

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin wij elkaar moeten beschermen. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles. Om deze veiligheid en gezondheid te kunnen garanderen hebben wij besloten de winkel vanaf 23 maart, tot nader bericht, alleen op afspraak te openen.

Je kunt een afspraak maken via 06-20652813 of 0512-542874. Ook kun je een email sturen naar info@blommode.nl. Samen plannen wij een datum en tijd in om langs te komen. Met elkaar zorgen wij voor voldoende veiligheid en houden wij uiteraard gepaste afstand.

Onze webshop blijft geopend. Voor informatie of andere vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 0512-542874 of via info@blommode.nl. 

Wij hopen op je begrip en hopen je snel in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen in onze winkel.
Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Familie Blom en team.Trends 2020

15-03-2020

Kleuren en prints die verwijzen naar de natuur in al zijn pracht en praal. Deze lente & zomer gaan we voor opvallende frisse designs in bijzonder heldere kleuren en flowy silhouetten! Heb jij nog geen flora & fauna gerelateerde items in de kast liggen? Dan wordt het de hoogste tijd om jouw garderobe dit seizoen aan te vullen met wat vrolijke jungleprints in krachtige trendkleuren.Digitaal magazine

01-03-2020

Maak je klaar voor een bruisend modeseizoen met een mix van geometrische patronen, rustgevende neutrals, minimalistische silhouetten, felle statement kleuren en natuurlijke materialen. Benieuwd naar dé musthaves voor lente/zomer 2020? Lees het nu in ons digitale magazine!Expresso

16-02-2020

Met één van de nieuwste thema’s ‘Soft Pastels’ geeft Expresso het voorjaar een romantisch gevoel. Bekijk een prachtige collectie in mooie pastel- en ton-sur-ton tinten met bijbehorende vintage bloemen, plissés en kanten details. Neem een kijkje online of kom gerust even langs in de winkel om de nieuwste collectie te bekijken.